Hirdetés

Tropico 3 - Elérhető a demó

|

Még a hétvégén fellőtték a világhálóra a Tropico 3 játszható demóját.

Hirdetés

Miközben városnézéssel, ételkülönlegessék fogyasztásával, pancsolással, valamint láblógatással töltöttem az elmúlt napokat, a Kalypso Media korábbi ígéretéhez híven nyilvánosságra hozta a Tropico 3 próbaverzióját.



Az 1,1 GB-ra hízlalt demó a Tropico 3 oktatómódján felül a kampány két misszióját kínálja végigjátszásra. Míg az elsőben demokratikusan megválasztott diktátorunk szigete felvirágoztatásán fáradozik, a másodikban egy puccs elől kénytelen menekülni, majd híveivel együtt egy másik földdarabon serencsét próbálni. Itt az alkalom, hogy véleményezzétek a Grand Ages: Rome alkotóinak művét, s előzetes ítéletet hirdessetek, miszerint méltó folytatáshoz van-e szerencsénk, avagy sem.

Letöltési linkek: worthplaying, gamershell


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)