Hirdetés

Tropico 3 hivatalos gépigény

|

A Kalypso Media nyilvánosságra hozta, milyen vas szükségeltetik a Tropico 3 futtatásához.

Hirdetés

Idén sokak örömére feltámad a Tropico sorozat, a nosztalgiázók pedig a Tropico, Tropico: Paradise Island és Tropico 2: The Pirate Cove címeket tartalmazó Tropico Reloaded kiadásra költhetik el nehezen megkeresett pénzüket.



A városépítés, és gazdasági menedzsment vonalon induló Tropico 3 a stílushoz mérten lenyűgöző grafikával rendelkezik, aminek ára is van. Félő, hogy az a gép, amin a korábbi epizódok még eldöcögtek, ma már ahhoz is kevés lesz, hogy bekössze a játék cipőfűzőjét. Szerencsére nem a grafiaki tupír az egyetlen újdonság, amivel a Tropico harmadik felvonása megpróbál levenni bennünket a lábunkról. Módfelett szórakoztatónak ígérkeznek a szigetországot körbeutazó diktátorok, és az általunk (kisebb megkötésekkel) összeállítótt beszédek.



Az alábbi konfiguráció, vagy egy Xbox 360 játékkonzol kell ahhoz, hogy magas felbontás és bekapcsolt effektek mellett is élvezhető sebességgel fusson a Tropico 3.

- CPU: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ or better
-Graphics Card: Geforce 7600 GT 256MB / Radeon X1600 Series or better
-DirectX 9
-RAM: 1 GB
-Hard Disk Space: 5Gbs

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)