Hirdetés

Tropico 3 teaser trailer

|

Eltartott egy darabig, míg az alkotók előrukkoltak első mozgóképes anyagukkal, de most már végre láthatjuk, hogyan fog mutatni monitorunkon a Tropico 3.

Hirdetés

A Ceville és a Grand Ages: Rome után idén már harmadik játékával jelentkezik a feltörekvő Calypso Media. Mind közül a Tropico 3 vonta eddig leginkább magára a játékosok figyelmét.



A hiánypótlónak ígérkező alkotás két korábbi epizódja még a Take Two gondozásában látott napvilágot, de további terveket nem szőttek a Tropico franchise-t illetően. Így eshetett meg, hogy a németek megkaparintották némi pénzmagért cserébe a jogokat. Hogy mennyire volt ez jó üzlet, legkorábban szeptemberben kiderül.

Az első, meglehetősen pozitív benyomások megismerése végett javallott a Tropico 3 előzetes átnyálazása. A fejlesztéssel megbízott Haemimontra a grafikát illetően most sem lehet panasz, s amennyiben képesek lesznek tartani vállalt ígéreteiket, akkor minden rajongó örömmel üdvözölheti a sorozat újjászületését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)