Hirdetés

Tropico 3 Xbox 360 - Új megjelenési dátum

|

Némileg csúszik a Tropico 3 konzolos változatának megjelenése.

Hirdetés

Október végén magyar felirattal hazánkban is elérhető lesz a Tropico 3, ám az Xbox 360 játékkonzolra írt változat nemzetközi premierjére csak később kerül sor.



Eredetileg október 16. napjáról szólt a fáma, ám ez most november 12-re módosul. Érdemes megjegyezni, hogy a Kalypso Media által 39,99 eurós áron vízre bocsátott városépítő, gazdaságmenedzselő, diktátorpátyolgató, hivatalos oldala jelentős tartalmi frissítést kapott, így már akár onnan is lecibálható az oktató módon felül két küldetést tartalmazó demó. A Tropico 3 bétája, és a szabad próbaverzió után egyre inkább az a kép alakul ki a játékosokban és a sajtóban is, hogy méltó folytatás született a Haemimont Games műhelyében. Minden részletre kiterjedő tesztünkből majd kiderül, hogy valóban így van-e.


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)