Hirdetés

Tropico 3 Xbox360 - Megjelent a demó

|

Néhány nappal a játék boltba kerülése után vált elérhetővé a próbaverzió.

Hirdetés

A Kalypso Media tartotta magát a módosított megjelenési dátumhoz, így a Tropico 3 konzolos változata minden különösebb probléma nélkül debütálhatott november 12-én.



A játszható demó néhány nappal később, egészen pontosan tegnap élesedett az Xbox Live hálózatán, így boldog-boldogtalan próbálgathatja, milyen munkát végzett a konzolok terén eddig semmilyen tapasztalattal nem rendelkező Haemimont Games csapata. A kampány első két küldetést gyűrhetjük le, pont ugyanazokat, amelyeket a korábbi PC-s demóban górcső alá vehettünk.



Bár a Tropico 3 nem épp az a játék, ami konzolra teremtetett, ettől függetlenül érdemes lehet egy pillantást vetni rá, hiszen nem mondhatnánk, hogy az Xbox 360 felhozatalát tekintve túlkínálat lenne a menedzserjátékok, valamint a gazdasági szimulációk frontján.
Különösen úgy, hogy a nálunk magyar felirattal megjelent PC-s változata a idei esztendő kellemes meglepetései közé tartozik. Aki tehát szerette az első részt, ám nincs elég erős asztali gépe a futtatáshoz, ám egy X360 tulajdonosának mondhatja magát, az mindenképpen tegyen egy próbát vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)