Hirdetés

Tropico 4 - a 2017/05-ös GameStar teljes játéka

|

Mi jobb annál, mint elutazni egy karibi szigetre? Mondjuk átvenni felette az irányítást, kizsigerelni az ott élőket és megtömni a bankszámlánkat.

Hirdetés

Rengeteg városépítős játék létezik, de nem sok ad akkora hatalmat a játékos kezébe, mint a Tropico. Pedig itt sem vagy isten, de El Presidente így is gyakorlatilag mindent megtehet, amihez csak kedve szottyan.

A történet szerint El Presidente egy új szigetre érkezik, ahol megpróbálja megteremteni a tökéletes nemzetállamot szeretett népének. A kampány során 10 különböző szigeten 20 misszió vár ránk, mindenhol a minisztereink segítségével kormányozhatunk. Diktátornak lenni persze nem könnyű dolog, és ha meg akarjuk őrizni a pozíciónkat, rengeteg dologra kell odafigyelnünk.

A városépítés mellett a lakosság jólétére is érdemes nagy hangsúlyt fektetni, különben könnyen elveszíthetjük a választást, vagy akár meg is puccsolhatnak minket. Nem könnyű minden frakció igényeit kielégíteni, hiszen a kommunisták egészen mást akarnak, mint a kapitalisták, de ha minden kötél szakad, még mindig bebörtönözhetjük a zendülőket.

Szerencsére a komplex gazdasági és politikai modell szimulálásához nem lesz szükségünk szuperszámítógépekre. A Tropico 4 futtatásához mindössze egy 2GHz-es Dual Core processzor, 1GB RAM, egy 256MB VRAM-mal rendelkező videokártya és 5GB szabad lemezterület szükséges.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2017/05-ös számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)