Hirdetés

Tropico 4 bejelentés

|

Ahogy közeleg a GamesCom, úgy szaporodnak a játékbejelentések is.

Hirdetés

Jó üzletet kötött a Kalypso Media, amikor megvásárolta a sokáig parlagon heverő Tropico franchise jogait a Take Two-tól. A Tropico 3, s annak kiegészítője, a Tropico 3: Absolute Power mind a sajtót, mind a játékosokat megnyerte magának, s nem csak a széria életképességét bizonyította, hanem előkészítette az utat egy folytatás számára.



Titoktartási fogadalom mellett már megsúgta Stefan Marcinek, a német kiadó feje, hogy készül egy újabb epizód, ám részleteket már nem volt hajlandó elárulni. Bevallom, arra számítottam, hogy az elődök mintájára megpróbálkoznak egy kalózos résszel, de néhány perce kiderült, hogy tévedtem.
A Tropico 4 továbbra is a trópusi banánköztársaságok semmihez sem fogható miliőjéhez ragaszkodik, s teszi mindezt egy vadonatúj grafikus motorral felvértezve. Persze egy ilyen jellegű játéknál a tartalom nagyobb jelentőséggel bír, mint a csomagolás.
 - Az új kampány 20 küldetéséhez 10 térkép, és 20 új épülettípus társul mint például a tőzsde, az aquapark, a mauzóleum, vagy a bevásárlóközpont (Erről a Rémrendes család egyik legjobb epizódja jut eszembe).



 - A véletlenszerű természeti csapások sorát immáron vulkánkitörések, tornádó és aszály gazdagítják.
- A minisztertanács életbe hívásával, a kiválasztott polgárok beemelésével a legnehezebben lenyelhető következményekkel járó döntéseket is lenyomhatjuk az emberek torkán.
 - Meghatározhatjuk a közbeszéd tárgyát.
 - Megújul a kereskedelmi rendszer, más nemzetekkel köthetünk üzleteket (export/import).
 - Jobb, áttekinthetőbb, könnyebben kezelhető szerkesztőt ígérnek, valamint a legújabb divathoz csatlakozva a Facebook és a Twitter integrálására is számíthatunk.
A Haemimont Games által fejlesztett Tropico 4 megjelenése a 2011-es üzleti év második negyedévében esedékes, első körben csak PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)