Hirdetés

Kalypso DLC-k féláron - Tropico 4, Port Royale 3 és sok más

|

Ötven százalékkal lettek olcsóbbak a Kalypso Media gondozásában megjelent játékok bővítményei.

Hirdetés

Ütős ajánlatok... ütős ajánlatok mindenhol! A Steam után a Kalypso Media is úgy gondolta, hogy leárazza a legnépszerűbb játékainak DLC csomagjait, méghozzá ötven százalékkal!

A Kalypso döntésének értelmében tizenegy Tropico 4, egy Rise of Venice, három Port Royale 3, kettő Airline Tycoon 2, egy The First Templar és kettő Dungeons letölthető tartalmat vásárolhattok meg féláron, ami például azt jelenti, hogy az öt dolláros Tropico 4 - Apocalypse DLC már csak két és fél dollárba kerül.

Az akciókat a hivatalos honlapon találjátok a megfelelő játékoknál, jó böngészést kívánunk és majd írjátok meg kommentben, hogy miket sikerült bezsebelni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)