Hirdetés

Tropico 4 - Karácsonyi DLC özön

|

El Presidente nem pihenhet nyugodtan a karácsonyi szünetben, hála az új DLC csomagoknak.

Hirdetés

A Tropico 4 határozottan jól sikerült menendzselős kis őrület lett. El Presidente segítségével felvirágoztathatjuk kis banánköztársaságunkat, és nem mellesleg degeszre tömhetjük saját zsebünket is. Hála a Kalypsonak most új kihívásokkal nézhetünk szembe az ünnepek alatt.

Azám szerint 3 új DLC vár ránk, amelyek a Megalopolis, Pirate Heaven és Vigilante névre hallgatnak. A Megapolis csomag tartalma egy új épület, egy új intézkedés, egy új hacuka, valamint egy küldetés, melyben a legdrágább szigetet kell felépítenünk. A Pirate Heaven kalózokkal gazdagítja a Tropico 4 világát. Kalózkodjunk pimasz módon mi is a Karib térségben, de közben készüljünk fel szigetünk védelmére is, hiszen eme gazfickók nem átallanak esetleg minket is kifosztani. A Vigilante során El Presidente Batmanként intézkedhet szigetén, Zorro jelmezbe bújva küzdhet a bűn ellen. Egy új épületbe zárhatja a renitens egyedeket, akiket éjjelente megrendszabályozott. A DLC csomagokért 400 MS pontot kell leszurkolni fejenként Xbox 360-on, vagy 4 eurót PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)