Hirdetés

Tropico 4 - Kipróbálható, akciósan beszerezhető!

|

Remek ajánlattal szolgálhatunk a hétvégére: próbád ki ingyen a Tropico 4-et, majd szerezd be aprópénzért!

Hirdetés

Ha kicsit is érdekel, hogy milyen diktátornak lenni a Tropico sorozatban megszokott, vagy akár a modern időkben kivitelezett módon, akkor a mostani akció számodra kihagyhatatlan!

A Steam aktuális, hétvégi ajánlatában ingyen kipróbálhatjuk a Kalypso Media Tropico sorozatának negyedik részét, méghozzá teljesen ingyenesen, majd ha kedvet kaptunk a diktátor életvitelhez, akár meg is vásárolhatjuk a játékot. Itt jön képbe a már emlegetett akció, melynek keretén belül 66%-al olcsóbban megvásárolhatjuk a Tropico 4-et, így 11.89 euróba kerül 34.99 helyett. A teljes játék mellett beszerezhető az összes DLC is akciósan, a Pantador DLC-t és a Quick-dry Cement csomagot 1.01 euróért, míg a legutóbbi Modern Times kiegészítést 11.24 euróért dobálják, utóbbi csupán 25%-al kerül olcsóbba az eredeti árához képest.

 

Szintén említésre méltó ajánlat a negyedik résszel egy időben akcióssá váló Tropico 3 is, amely szintén a hétvégén szerezhető be és a 6.99 euró helyett mindösszesen 2.37-be fáj a pénztárcánknak. A Tropico 4-hez hasonlóan a harmadik epizód Absolute Power nevezetű DLC-je is beszerezhető, ezért 2.37 eurót kell leperkálnunk 6.99 helyett. Jó játékot, jó vásárlást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)