Hirdetés

Tropico 4 - Modern idők fotósorozata

|

El Presidente márciusban megismeri, milyen az élet 2012-ben. Pontosabban hogy élnénk, ha ő irányítaná világunkat.

Hirdetés

Március 22-én jelenik meg a Tropico 4 első komolyabb kiegészítője, a Modern Times, ami mind tartalma mennyiségét, mind árát tekintve jelentősen felülmúlja a korábbi Junta és Plantador DLC-ket.
Az expanzió Xbox Live Marketplace-en keresztül 1200 MS pontért, míg PC-re a Kalypso Launcheren és az összes releváns digitális értékesítő csatornán (Steam, Impulse, Direct2Drive, Origin, stb.) keresztül, valamint dobozos kiadásban 24,99 euróért lesz megvásárolható.



Kedvenc diktátorunk a modern idők olyan kihívásaival találja szembe magát, mint amit az internet, a titkos szervezetek, a bio-üzemek, a terroristák, a globális pénzpiacok és az űrkutatás problémakörei teremtenek meg. A folyamatosan változó gazdasági környezet által támasztott követelményeknek modernizált infrastruktúrával felelhetünk csak meg. El Presidente asztronautákat küldhet a nemzetközi űrállomásra Tropico hírnevét öregbítendő, a nagyhatalmak támogatásáért cserébe hadat üzenhet a terrorizmusnak, valamint kénytelen lesz állást foglalni az internet cenzúrája és a szólásszabadság kérdésének ügyében is.
Egy 12 misszióból álló kampány során köthetünk majd barátságot a 10 új rendelettel (és azok sokszor mulatságos következményeivel), illetve a 30 új épülettípussal és fejlesztéssel.

Ez pedig itt El Presidente gyerekkori homokozója


Most látom csak, hogy milyen... köhömm... hatalmas is Tropico


Kis lépés az emberiségnek...


Na most hol az a híres Dubai?


Kedves utasaink, balra a jövő városát láthatják, jobbra pedig bálnákat, de ők valamiért fújnak ránk


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)