Hirdetés

Tropico 4 - Xbox 360 konzolra is készül

|

A Kalypso Media bejelentette, hogy a Tropico 4 Xbox 360-ra is megjelenik.

Hirdetés

A német kiadó vezetőinek legnagyobb húzása talán az volt, amikor bagóért megvásárolták a Take Two-tól a Tropico franchise évek óta parlagon heverő jogait.



Kedvenc bolgár fejlesztőjük, a Haemimont Games viszonylag rövid idő alatt össze is dobta nekik a Tropico 3-at, ami egész jó eladásokat produkált PC-n, s bár Xbox 360-on nem alakultak túl jól az eladások, a kritikusok többnyire pozitívan nyilatkoztak róla.
Amikor néhány hónappal ezelőtt sor került a Tropico 4 bejelentésére, akkor még csak PC-s kiadásról szólt a fáma. A néhány perce érkezett hír szerint viszont arra juthattak a Kalypso fejesei, hogy még mindig van értelme egy konzolos kiadásnak, ennek megfelelően a Tropico 4 Xbox 360-ra is megjelenik valamikor a második negyedévben.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)