Hirdetés

Tropico 5 bejelentés - családi biznisz

|

Csodálatos nap a mai, legalább is az uralkodásra éhes stratégáknak biztosan az. Ők el is kezdhetnek egy helyben ugrálni: El Presidente visszatér.

Hirdetés

A Kalypso Media ma büszkén jelentette: már gőzerővel folyik a Tropico 5 fejlesztése. Rengeteg újdonsággal és igazi next-gen élménnyel készülnek a 2014-es évre.

A fejlesztő Haemimont Studios tovább csiszolgatja a már ismert formulákat, néhány új rendszer bevezetése mellett, mint amilyen a dinasztia is. Az El Presidente nem magában fogja dirigálni Tropico lakóit, hanem családtagjai is részt vesznek majd a buliban. Ki-ki a maga területéért felel majd, de szigorúan a családon belül maradnak a posztok, hogy hagyatékunk és elveink túléljék az idők múlását. Apropó idő: a kolonizálások idején kezdjük szolgálatunkat, de nem ér ott véget tevékenységünk.

Csak úgy suhannak majd az évszázadok: túl kell élnünk a két világégést, diktátorként kell rendet tartanunk a hidegháború idején, hogy aztán szép lassan megérkezzünk a modern korba. Ezzel együtt természetesen nekünk is haladnunk kell a korral: rengeteg fejlesztés és épület áll majd rendelkezésünkre. A kereskedelmi rendszer is átalakul, érdemes lesz komoly kereskedelmi hajóflottát fenntartanunk, mert ez lesz a legjobb módszer a nagyobb nemzetekkel való üzleteléshez.

A fentiek csak a jéghegy csúcsát jelentik, lesz itt még felderítés (szétküldhetjük embereinket a vadonba, hogy kincseket keressenek, de nagy esély van rá, hogy a vadvilág prédáivá válnak), rengeteg átdolgozott épület és egység (a korhű megjelenés érdekében) és kompetitív, illetve kooperatív többjátékos módok. A Tropico 5 megjelenése 2014-ben esedékes Xbox 360-ra és PC-re (Windows, Linux, Mac).

Na, ki izgatott?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)