Hirdetés

Tropico 5 - megvan a PS4-es megjelenés időpontja

|

Nyilvánosságra hozták a Tropico 5 PlayStation 4-es portjának megjelenési dátumát. El Presidente hamarosan még több nappali fölött veheti át az uralmat.

Hirdetés

Közel egy évvel ezelőtt jelent meg a Tropico 5 PC-s változata, a konzolos verziókra pedig ősszel csaphattak le a rajongók. A PlayStation 4-es port ezidáig váratott magára, de szerencsére már nem sokáig kell számolgatnunk a napokat.

A Kalypso jelentette be, hogy a Tropico 5 megjelenés PlayStation 4-re április 24-én várható. A Haemimont stratégiai sorozatából ez az első epizód, amely tiszteletét teszi a PlayStation platformon is. A bejelentést egy rövid videóval is megfejelték, amelybe a hangulatkeltő elemek mellett néhány új infót is sikerült belepréselni.

A Tropico 5 egy limitált szériás prémium változatban is beszerezhető lesz, amelyben az in-game tartalmak mellett (The Big Cheese DLC, Bayo Del Olfato sandbox pálya) egy valódi útlevelet és egy képeslapot is elhelyeztek. A játék 1080p-s felbontás mellett 30 fpssel fut majd, és ha kedvünk szottyanna mondjuk a kádból játszani, akkor természetesen PlayStation TV-vel és PS Vitával is működik a Remote Play

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)