Hirdetés

Tropico 6 - akarsz több szigetet is elnyomni?

|

A feltörekvő diktátoroknak lehetősége lesz akár egyszerre több sziget felett is uralkodni, és mondjuk feldíszíteni azokat egy Eiffel-toronnyal és Szabadság-szoborral. Mert megtehetik.

Hirdetés

A Tropico 6 legfrissebb játékmenet trailere nem csak nagyon hangulatos, de be is mutat 1-1 új játékelemet, amit a trópusi szigetvilág diktátorai okosan ki is használhatnak majd.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb újdonság, hogy a játékosok egyszerre több sziget felett is uralkodhatnak majd a kampány során. Hogy a diktatórikus kormányzás egy picit könnyebb legyen, új építési lehetőségek is lesznek. Felhúzhatunk majd hidakat és áshatunk alagutakat is az egyes területeink közé.

Másik fontos újdonság, hogy lenyúlhatjuk más országok nevezetességeit, hiszen nincs igazi diktatúra lopás nélkül. 

A Tropico 6 valamikor idén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)