Hirdetés

Tropico 6 - megint késik a megjelenés

|

Kell még hozzá idő, hogy újra diktátorok lehessünk.

Hirdetés

Eredetileg tavaly jelent volna meg a Tropico 6, majd a gamescomon kiderült, hogy csak 2019 januárjában számíthatunk rá, ám ezt a dátumot sem sikerül tartania a csapatnak. 

Hirdetés

A Kalypso Media bejelentette, hogy a Tropico 6 megjelenése késni fog, így csak március 29-én bújhatunk újra El Presidente mindenható bőrébe. A kiadó elnöke, Simon Hellwig egy nyílt levélben beszélt róla, hogy az ünnepek alatt játszott a széria új epizódjával és nagyon kedvelte, viszont az a véleménye, hogy a kedvelés nem elég, egyenesen imádni akarja. A Tropico 6 jelenlegi állapotában ugyanis jó, de nem kiemelkedő, így az ő meglátása és a több ezernyi bétatesztelő visszajelzései miatt úgy döntöttek, hogy elcsúsztatják a játékot. 

A várakozásért cserébe az első DLC ingyenes lesz mindenki számára, aki január 10-ig előrendelte a Tropico 6-ot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)