Hirdetés

Tropico 6 - végre megvan a konzolos megjelenési dátum is

|

Őszig kell már csak várnunk, nem tovább.

Hirdetés

Többszöri csúszást követően hamarosan végre-valahára tényleg elkezdhetik egyengetni a konzolos játékosok is legújabb banánköztársaságuk mindennapjait. Az xboxos játékosok persze a Game Preview program keretein belül már belekóstolhattak a Tropico 6-ba, de az illetékesek most lerántották a leplet a hivatalos megjelenési dátumról is. 

Hirdetés

A PC-s kiadásról már hosszú ideje olvashatjátok tesztünket itt a GSO-n, konzolokra, tehát PlayStation 4-re és Xbox One-ra viszont csak idén szeptember 27-én fog megérkezni a Tropico 6. Ha ezeken a platformokon tervezitek majd saját diktátorotokat munkába állítani, akkor érdemes felvésni a naptáratokba az említett őszi dátumot. 

Ti ki fogjátok próbálni konzolon is a Tropico 6-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)