Hirdetés

Kíméletlen tőzsdecápát csinál El Presidentéből az első Tropico 6 DLC

|

Az új kiegészítésnek hála beleszólhatunk a világpiaci trendekbe, de ezen felül érkezett még egy ingyenes frissítés is.

Hirdetés

Idén új résszel bővült a népszerű diktátorszimulátor-sorozat, ráadásul egész jó is lett a Tropico 6. A megjelenés óta több frissítés is érkezett a játékhoz, viszont DLC egészen mostanáig egy sem, így éppen időszerű volt, hogy kapjunk egy nagyobb tartalmi csomagot.

Hirdetés

A The Llama of Wall Street nevű DLC-ben El Presidente végre beszáll a nagyfiúk játékába, és egy brókerrel karöltve igyekszik saját íze szerint manipulálni a tőzsdét. A pakk megvásárlásával a világpiaci trendek is bekerülnek a játék gazdasági részébe, ráadásul folyamatosan ingadozik az egyes kereskedelmi javak ára, amibe természetesen nekünk is lehet beleszólásunk. Emellett a DLC-vel jön még többek között három új épület, a Trade Institute, a Toy Workshop, valamint a Smart Furniture Studio, amelyek mind segíthetik a gazdasági hatalmunk növelését.

Már PC-re és konzolokra is megjelent a The Llama of Wall Street, úgyhogy most bárki kibővítheti egy kicsit a Tropico 6-ot. Az alábbi trailer pedig ad is némi ízelítőt a fent leírt kalandokból.

Ti kipróbáltátok már a játék első DLC-jét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)