Hirdetés

Tropico 5 - ha a teljes csomagra vártál, nem kell tovább várnod

|

El Presidente visszatér, méghozzá egy minden eddiginél teljesebb kiadásban: jön a Tropico 5 Complete Collection.

Hirdetés

A Kalypso bejelentette, hogy hamarosan visszatérhetünk a banánköztársaságba a nagyszerű El Presidente bőrébe bújva, ugyanis jön a 2014-es Tropico 5 kibővített kiadása. 

A Tropico 5: Complete Collection beszerzésével természetesen megkapunk minden korábban megjelent DLC-t (The Big Cheese, Mad World, Generalissimo, Joint Venture, Surf's Up, Gone Green, Supervillain, Inquisition, Super Computer, T-Day) és a két nagyobb kiegészítőt (Espionage, Waterborne) is, viszont a komplett csomag nem minden platformra lesz elérhető, csakis PC-re. Az alapjáték már megjelent Xbox 360-ra és PlayStation 4-re is. 

A Complete Collection január 29-én jelenik meg, digitálisan és dobozos formában egyaránt. Az árról egyelőre nem tudunk semmit, de a Kalypso viccesen úgy fogalmazott, hogy még a "költségvetés-tudatos wannabe diktátorok" svájci bankszámláját sem fogja kimeríteni, szóval várhatóan korrekt ára lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)