Hirdetés

Tropico Dictator Pack - El Presidente családi kiszerelésben

|

A Tropico 5 megjelenésével még nem ért véget El Presidente pályafutása, de míg a folytatásra várunk, addig beszerezhetjük egy csomagban a korábbi részeket.

Hirdetés

Ha a Tropico 5-öt már kijátszottátok vagy éppen azt fontolgatjátok, hogy visszatértek az alapokhoz, akkor remek vétel lehet az első négy epizódot összerántó Tropico Dictator Pack.

A Kalypso Media bejelentette, hogy szeptember 12-én (az Egyesült Királyságra értve, Európa többi része később kapja meg) kiad egy olyan csomagot Tropico Dictator Pack néven, amelyhez hozzácsapja a franchise első négy játékát, beleértve pár DLC-t is. A következő jóságokkal találkozhattok El Presidente speciális gyűjteményében:

- Tropico + Paradise Island
- Tropico 2 + Pirate Cove
- Tropico 3 + Absolute Power
- Tropico 4 + Modern Times

Egyelőre sötétben tapogatózunk a Tropico Dictator Pack árával kapcsolatban, de amint a Kalypso megmutatja az árcédulát, azonnal jelezzük felétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)