Hirdetés

Trove - ilyen egy Minecraft MMO

|

Egy érdekes, új projekttel készül a Trion Worlds, amiben lebonthatjuk a világot, átépíthetjük azt, és számtalan kalandban vehetünk részt.

Hirdetés

A Trove a Trion Worlds új online szerepjátéka, ahol szétbonthatjuk a világot, hogy darabjaiból új dolgokat hozhassunk létre. A koncepció ismerős lehet a Minecraftból, azzal a különbséggel, hogy itt számtalan küldetés, ellenfél és kincs vár a kalandozókra. Vagyis itt bejön az MMO a képbe, ami eléggé megkavarja a már eddig ismert "kockás" játékmechanikát.

Rengeteg dungeont megjárunk majd, miközben jobbnál jobb cuccokkal szerelhetjük fel karaktereinket. Hősünknek választhatunk kasztot, aztán szintezhetjük, és fejleszthetjük őket. Bármikor válthatunk karaktert, de akkor külön kell szinteznünk azt, és új tárgyakat kell gyűjtenünk, ha azt is komoly felszerelésben szeretnénk látni. Aki kíváncsi rá, hogy hogyan is működik a Trove menet közben, annak itt egy részletes bemutató a Trion új üdvöskéjéről.

A játék zárt alfa most néhány kattintással bekerülhettek, csak regisztrálnotok kell az MMOBomb oldalán, és kértek magatoknak egy kulcsot, amíg a készlet tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)