Hirdetés

Trove - konzolokra is beköltözött a Minecraft stílusú MMO

|

A Trion Worlds MMO-jában lerombolhatjuk és átépíthetjük a világot, kalandozhatunk benne és mindezt a Minecraft stílusában, free-to-play rendszerben. Ja, és most már konzolokon is.

Hirdetés

Ki ne szeretne egy olyan online szerepjátékot kipróbálni, ahol szétbonthatjuk a világot, hogy aztán a darabjaiból teljesen új dolgokat hozzunk létre? Hasonló koncepción alapul a Minecraft is, azonban a Trion Worlds fejlesztésében ehhez a körítéshez csapódik az MMO vonal is számos küldetéssel, ellenfelekkel, jutalmakkal és megannyi izgalmas tennivalóval. 

A Trove című free-to-play MMO 2015 óta már elérhető PC-re, decemberben pedig elrajtolt a konzolos nyílt béta is, amelynek köszönhetően most PlayStation 4-en és Xbox One-on is debütált a 14 kasztot felvonultató nyitott világ. Launch trailerrel köszöntjük a megjelenést: 

A legutolsó előzetes mellett a Trion Worlds kiadott egy másik videót is, amellyel szeretnék a gyakorlatban is megmutatni az új játékosoknak, hogy pontosan miről is szól a Trove: 

Nektek megér egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)