Hirdetés

Trover Saves the Universe - hamarosan új játékot kapunk a Rick és Morty atyjától

|

Justin Roiland ezúttal is újabb őrült történeteket mesél el.

Hirdetés

Roiland és fejlesztőcsapata, a Squanch Games legújabb projektjét a tavalyi E3 konferencián jelentették be, viszont azóta szinte semmi információt nem közöltek a játékról.

Hirdetés

A csapat viszont új trailerrel jelentkezett, amellyel leleplezték a hivatalos megjelenési dátumot. A Trover Saves the Universe május 31-től lesz elérhető PlayStation 4-en, és ahogy a Rick and Morty: Virtual Rick-ality, ez a játék is élvezhető lesz a PlayStation VR-ral. Sőt, pár nappal később, június 4-én PC-re is meg fog jelenni.

A kalandjáték történetéről továbbra se tudunk sokat, mindössze annyit, hogy a címszereplő kutyái eltűntek, és az egész kozmosz léte forog kockán. A kedvcsináló természetesen elég őrült és hangulatos lett, nézzétek meg ti is alább.

Nektek hogy tetszik a Trover Saves the Universe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)