Hirdetés

Truck Driver bejelentés - konkurenciát kap a Truck Simulator széria

|

Eddig egyeduralkodó volt az Euro Truck Simulator és az American Truck Simulator, azonban ennek vége, hiszen bemutatkozott az újdonságokkal érkező Truck Driver.

Hirdetés

A kamionszimulátorok meglehetősen népszerűek PC-n, az SCS Games a Truck Simulator szériával eléggé lefedi a piacot, azonban a konzolosok meglehetősen el vannak hanyagolva a hasonszőrű játékok terén. 

Hirdetés

Most a Soedesco és a Real Farmot is fejlesztő Triangle Studios összefogásában készül egy új kamionos cím, a Truck Driver, amely nem csak a PC-s sofőröknek kínál alternatívát, de a PS4 és Xbox One tulajokat is megcélozza. A játékmenetben a melók elvégzésével építhetjük ki a kapcsolatot a helyi közösséggel és minél megbízhatóbbnak, tapasztaltabbnak bizonyulunk, annál jobb munkákat fogunk kapni, ráadásul több érdekes karakterrel is összefuthatunk. Természetesen egy nagy nyitott világban, szabadon bejárható városokban vezetgethetjük a kamionunkat, amit temérdek módon alakíthatunk a kedvünk szerint. 

A teaser trailer mellett kaptunk egy fejlesztői videót is, amelyben a stúdió vezetője, Remco De Rooij és közösségi menedzsere, Marten Buijsse mesélnek a Truck Driver részleteiről és közben mutatnak némi "early in-game" felvételt is. 

A Truck Driver megjelenési dátumáról egyelőre nincs hír, de az biztos, hogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül (a Switch nincs tervben).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)