Hirdetés

TT Isle of Man - megjelent a WRC 7 fejlesztőinek új versenyjátéka

|

A WRC széria és a FlatOut 4: Total Insanity készítőinek újdonságát a motorversenyek rajongóinak címezték, hiszen a világ egyik legeszelősebb futamának hivatalos játéka.

Hirdetés

Paca valószínűleg a mai napig nem tudta kiheverni azt a traumát, amit a Motorcycle Club okozott számára, de a Flatout 4: Total Insinity sem lett sokkal jobb nála. A WRC széria azonban lassú, de biztos fejlődést mutat, a WRC 7 például már egész játszható volt a tesztünk alapján. Mindazonáltal maradjunk annyiban, hogy a Kylotonn játékainak megjelenését inkább félve, mint kirobbanó lelkesedéssel várjuk. 

Hirdetés

Legújabb címük a TT Isle of Man, az 1907 óta megrendezésre kerülő  Man-szigeti Tourist Trophy motorverseny hivatalos játéka, amely a Bigben Interactive kiadásában készülhetett el. A közel 38 mérföldes útvonal teljes reprodukcióját, 9 gyakorlópályát, 23 versenyzőt, 40 hivatalos motort, karriermódot és 8 fős online mókát is tartalmazó versenyjáték mától érhető el PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a PC-seknek március 27-ig kell várniuk rá. Mutatjuk a launch trailert: 

Májusban érkezik egy DLC is az oldalkocsikkal a középpontban, amelyet az alapjáték összes tulaja ingyen tölthet majd le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)