Hirdetés

Tudjuk, mikor jön az Immortals: Fenyx Rising, ami egykor a Gods and Monsters volt

|

Nagyon meghajtja a Ubisoft az év végét, nem sokkal az Assassin's Creed Valhalla után egy másik open world játékot kínál nekünk.

Hirdetés

Amikor először bemutatták, nem hozta lázba a világot a Gods and Monsters, viszont akkor még alig láttunk belőle valamit. A Ubisoft a mai Forward előadását ezen játék részletezével kezdte; és hogy ne legyen annyira sablonos a neve, átkeresztelte Immortals: Fenyx Risingra. Kiderült pár fontos részlet vele kapcsolatban, amitől mindjárt sokkal érdekesebb lett a projekt.

Hirdetés

Megtudtuk például azt, hogy főszereplője, Fenyx egy rejtélyes szigeten találja magát, ahol istenek kérik a segítségét. Egy nagy, nyitott világot járhatunk be, és a görög mitológia által inspirált lényekkel kell megküzdenünk. Erős The Legend of Zelda: Breath of the Wild beütése van, de ez semmiképpen nem baj. December 3-án játszhatunk vele leghamarabb.

Hamarosan remélhetőleg sokkal több információt tudunk majd nektek adni róla. Hogy tetszik a trailer alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)