Hirdetés

Tudni akarod, hogy érkezik meg Godzilla a Call of Duty-ba?

|

A Call of Duty: Warzone és Vanguard kínálatában hirtelen felbukkant egy kozmetikai DLC, ami elvileg a jövő héten érkező Godzilla tartalom egy darabkája.

Hirdetés

A hatalmas szörnyetegek rajongói mától képviselhetik választott kedvencüket a csatatéren. Az Activision kiadott egy felszerelés DLC-t Tracer Pack: Godzilla Reactive Mastercraft néven, ami több, a kaijuval kapcsolatos kozmetikai cuccot is tartalmaz.

A csomag 2400 COD Points valutába kerül, ami olyan 7000 forintos költséget jelent. Ezért cserébe jár a Godzilla Ghillie skin, a Breath of Godzilla puska, az Awakened Alpha gépfegyver, a Gojira Stomp kivégzés, a The Big Mistake highlight animáció, és a Godzilla Heat Ray embléma. A kozmetikai pakk elvileg a május 11-én érkező, Godzilla és King Kong témájú Operation Monarch esemény része. Úgy néz ki, hogy az Activision jobbnak látta a csomagot kiadni még a buli előtt, hogy legyen mivel hangolódni.

Hirdetés

Az alábbi videóban meg is tekinthető, hogyan lehet harctéren Godzilla cosplay-ben tündökölni:

A többi újdonsággal kapcsolatos részletet majd a csak a jövő héten fogjuk megtudni, addig legalább kiélvezhetjük a Godzillás szerelésünket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)