Hirdetés

Tudod, hány Ori and the Will of the Wisps játékos vitte végig halál nélkül a játékot?

|

Az alig pár hónapja megjelent Ori and the Will of the Wispset már 420 ezren játszották végig, de vajon hányan maradtak életben az egész idő alatt?

Hirdetés

Idén márciusban jelent meg az Ori and the Blind Forest folytatása, a Will of the Wisps, és tekintettel a nagy sikerű elődjére, nem annyira meglepő, hogy ez is pörgött rendesen a kasszáknál. A fejlesztők tegnap este egy infógrafikán osztottak meg több érdekes infót is a játékról, például azt, hogy már 2 millióan játszottak a folytatással.

Hirdetés

A számok szerint a 2 millió játékosból 423 300 már végig is nyomta azt, ami majdnem 25 százalék. Ebből 45 000-en a legkeményebb nehézségi fokozatot választották, és volt 7000 játékos, akik egyszer sem haltak meg a végigjátszás alatt. Mivel az Ori egy egyáltalán nem könnyű játék, ez bizony komoly eredmény, gratulálunk nekik!

Az Ori and the Will of the Wisps mindnyájunkat lenyűgözött, és reméljük, hogy idővel kapni fogunk még ebből a gyönyörűen kegyetlen élményből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)