Hirdetés

Tudod, hova lehetne még fokozni Lady Dimitrescut?

|

Ha még mindig nagy a kastély, és nem elég méretes a vámpír, akkor van egy Resident Evil Village mod arra, hogy változzon a helyzet.

Hirdetés

Kétségtelenül hatalmas sikernek örvend a rajongók körében a Resident Evil sorozat legújabb része, a Village, mely az összes lehetséges platformon kiemelkedő eladásokat generál és hiába jelent meg már egy ideje, még mindig napi szinten beszédtéma.

Persze a játék elsöprő sikerének receptje nem csupán a szuper sztoriból, jó optimalizálásból és hátborzongató hangulatból áll. Ahhoz, hogy ilyen felhajtás legyen a játék körül, kellett egy magas és vonzó főellenség, akinek a bájaiból úgy tűnik sosem elég a közösségnek.

Hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy egy malackodós modnak köszönhetően Lady Dimitrescu akár meztelenre is vetkőztethető, most még egyet csavartak a játékosok a vámpírhölgy adottságain. Miután az idomain már nem igazán lenne mit pumpálni, már csak a magassága volt hátra.

A Nexus Mods oldalon már elérhető egy csomag, melynek segítségével az eddig is szokatlanul magas Lady Dimitrescuból még magasabbá varázsolhatjuk. Ha pedig hihetünk a mod készítőjének, mindegyik, a karakter külsejét befolyásoló közösségi fájllal is jól együttműködik, ha értitek...

Nektek bejön a Resident Evil Village? Jó ez a vonal, vagy inkább a régi epizódok felé haladnátok tovább? A Capcomnál biztosan lesznek változások, miután a stúdiónál több mint 10 éve dolgozó Resident Evil rendező új helyen folytatja a munkásságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)