Hirdetés

Tudod mi az igazi PvP? Pontrendszer a slagszimulátorban!

|

PowerWash Simulator már majdnem tökéletes volt, de a kompetitív móddal sikerült lemosni minden hiányosságot. Lemosni, érted!

Hirdetés

Nem hinném, hogy valaha kiejteném a számon a "haver, versenyezzünk virtuális slagokkal" mondatot, de a FuturLab szerint ez igenis életszerű helyzet lenne a gamerek életében. Az ítélkezés bármilyen formája távol áll tőlem, pláne a PowerWash Simulator esetében, ami egyébként egy tényleg laza kis kikapcsolódást nyújthat.

Eleve keveseknek fog megadatni az életében, hogy az új házukat egy ipari teljesítményű, magas nyomású mosóval takaríthassák le, így marad a virtuális élvezet. Most már egymás ellen locsolkodva akár.

Hirdetés

A PowerWash Simulator legutóbbi frissítése több kisebb-nagyobb újdonságot hozott, de a lényege valójában a Challenge Mode beépítése volt. Ha szeretnél komolyabb kihívást, akkor megpróbálhatod maximalizálni az elérhető pontszámodat a lehető legkevesebb víz felhasználásával vagy a lehető leggyorsabb takarítással.

A PowerWash Simulator egyébként jelenleg Early Access verzióban érhető el, és nem egy sokkal bonyolultabb móka, mint amire a címe alapján gondolnátok. Relaxációnak tökéletes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)