Hirdetés

Tudod milyen a Sekiróba oltott battle royale? Hamarosan kipróbálhatod!

|

A Naraka: Bladepoint nagyjából egy éve mutatta meg magát, és egyedi stílusával sok ember figyelmét felkeltette. November elején indul a játék bétája.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy a battle royale műfaj meddig lesz még divatos, hiszen a PUBG által elindított trend már jó pár éve dominálja a videojáték-ipart. Amíg azonban egy trónkövetelő le nem taszítja a a műfajt a trónról (ahogy az tette korábban a MOBA-kkal), még elvárhatjuk, hogy szülessen néhány figyelemre méltó cím, amely megpróbálja megreformálni azt.

A Naraka: Bladepoint pontosan ilyen lehet, hiszen bátran mer változtatni a bevált recepten úgy, hogy közben mégis megtartja a zsáner sajátosságait. A játék hamarosan induló bétája megválaszolja, hogy sikerül-e felfrissíteni egy kicsit a battle royale-ok vérkeringését.

Hirdetés

A 24 Entertainment egy rövid videóval adott hírt arról, hogy november 3-án indul a Naraka: Bladepoint nyilvános béta-tesztje. Akik szerették a Sekiro: Shadows Die Twice stílusát, azoknak valószínűleg ez a kaland is bejön majd, mely szemmel láthatólag rengeteget merített a FromSoftware legutóbbi alkotásainak mechanikáiból.

A battle royale játékban szemtől szemben is összecsaphatunk ellenfeleinkkel, de akár lopakodva is becserkészhetjük majd őket. Nagy hangsúlyt kapott a csáklya, mellyel a játékteret vertikálisan is jól kihasználhatjuk, hogy valóban egy nindzsa mobilitásával csaphassunk le ellenfeleinkre.

Egyelőre nem tudni, hogy a Naraka: Bladepoint mikor jelenik meg, de a fejlesztők szerint még idén beszerezhetjük PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)