Hirdetés

Tudtad, hogy a Dűne főszereplője régen Xbox 360 kontrollereket alakított át YouTube-on

|

Az Atreides ház jövője akkoriban kemény gamer volt, aki pénzért is vállalt kontrollerfestést.

Hirdetés

A Vice-nak adott interjújában lehullott a lepel a Dűne főszereplőjének, Timothée Chalamet-nek piszkos, festékszagú múltjáról. Kiderült ugyanis, hogy a színész egy időben youtuber akart lenni, és töltött is fel pár anyagot, melyeken a moddolt Xbox 360 kontrollereit mutogatta.

A rajongók persze rátaláltak a régi csatornájára, így akkor sem tudta volna letagadni a történteket, ha akarta volna. Legalább most ő maga vallotta be.

Hirdetés

Még 2010-ben került fel az első videó a csatornára. Akkoriban Timothée nagy örömmel festegette a kontrollereit, sőt szívesen váltotta pénzre a tehetségét a haverjai között is.

"Festékszóróval csináltam a párnámon. Körülbelül 10 dolcsit kértem érte az emberektől."

Az ifjú gamer már kemény 30 dollárt keresett a vizuális átalakítással, amikor is az anyja lelőtte a bulit. Zavarta a családot, hogy a házat beterítette a festékszag.

Ma egy egészen más Timothée-ről írhatnánk, ha annak idején mondjuk nyitott volna egy ablakot, vagy nem az ágyán művészkedett volna. Akárhogy is, csatornájának maradványait megnézhetitek ezen a linken.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)