Hirdetés

Tudtad, hogy egy póker játékba is jól jöhet a ray tracing?

|

Nem feltétlenül hinné az ember, hogy egy kártyajáték fogja kimaxolni a VGA képességeit, de a Poker Club esetében ez lesz a helyzet.

Hirdetés

Nem hittük volna, hogy valaha is fontos lesz egy virtuális póker játék esetében a látványról beszélni, de 2020-ban már ez is szempont. A Poker Club ugyanis jó eséllyel indulhat majd a legszebb pókeradaptáció címéért a maga 4K-s felbontásával és ray tracing támogatásával. 

Ami igaz, az igaz: a lenti trailerben is látható, hogy a fények csodálatosan csillognak az emberek körmein, miközben a kártyalapjaikat bámulják. A fény/árnyék hatások tényleg nagyon nagyon szépek, és a karakterek kidolgozottsága is példátlan - legalábbis a 3D póker játékokhoz mérten.

Hirdetés

Csodáljátok meg magatok a virtuális pókerverseny élményét:

A Poker Club érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, valamint Nintendo Switchre is. A PC-s verzió már november 19-én itt lesz, a többiről még nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)