Hirdetés

Tudtad, hogy ki lehet menni az űrbe a The Legend of Zelda: Breath of the Wildban?

|

Mint kiderült, tényleg van tovább a Breath of the Wild egénél, de az űrutazáshoz szükség lesz 70 000 robbanó nyílra is.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egyik legnagyobb erőssége, hogy a játékost semmi sem gátolja a világ által szolgáltatott lehetőségek kihasználásában. Mindent megtehetünk, ami csak az eszünkbe jut, így ha éppen űrutazáshoz van kedvünk, abban sem fog megállítani minket a program.

Nyilván utóbbinak megvannak a maga korlátai, de minden fal hamar leomlik, ha valahogy sikerül "eltörnöd" az Inventory rendszert és be tudsz zsebelni 70 000 robbanó nyílvesszőt.

Hirdetés

Egy /u/ThornyFox nevű Reddit-felhasználó is így oldotta meg a legutóbbi felfedezőútját. Kihasznált egy glitchet, ami után megtömte a táskáját robbanó nyilakkal.

Elkezdte felrobbangatni saját magát, hogy meghódíthassa a csillagokat, és nagyjából 9 órával később kiderült, hogy a Nintendo erre is felkészült: a Breath of the Wildban még az égen sincs mesterséges fal, így egészen az űrig lőhette fel magát.

Elképesztő, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild még ennyi év után is tud újdonságokat mutatni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)