Hirdetés

Túl drága az Xbox Series X és Series S? Akkor hajtogasd meg őket papírból!

|

A Microsoft azokra is gondol, akik most még nem engedhetik meg maguknak a next-gen konzolokat, vagy egyszerűen csak nem akarnak egyelőre vásárolni, viszont a fekete és fehér téglatestek azért jól mutatnának a tévéjük alatt.

Hirdetés

November 10-ig még várnunk kell az Xbox Series X és Series S megjelenésére, a Microsoft illetékesei viszont mókás kedvükben voltak, és biztosítottak egy rendhagyó opciót azok számára, akik már szeptember végén saját next-gen Xboxokat (illetve egészen pontosan azok papírból készült, kinyomtatott másait) akartak beszuszakolni a tévészekrényükbe. 

Hirdetés

Az Egyesült Államokban 300 és 500 dollárt, hazánkban pedig 113 990 és 184 990 forintot kell fizetünk majd azt Xbox Series S és Series X konzolokért, ha viszont igazából nem is szeretnéd használni ezeket a masinákat, csak a küllemükön akadt meg a szemed, akkor remek hírünk van a számodra: a Microsoft elkészítette next-gen konzoljainak papírverzióit. 

Ide kattintva éritek el az Xbox Series X és Xbox Series S kinyomtatható, hajtogatható másait, amelyeket életnagyságú, és 1/3-os méretarányokban is le tudtok tölteni. Ollóra, némi ragasztóra és egy kis kézügyességre van eztán már csak szükségetek, és ott is viríthatnak a papír Xbox Series konzolok a nappalitokban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)