Hirdetés

Túl erősek a Call of Duty: Vanguard shotgunjai, de már érkezik a megoldás

|

Mint minden Call of Duty megjelenésnél, most is van egy túl erős fegyverkategória, a közösség pedig nem örül.

Hirdetés

A Call of Duty: Vanguardban pusztítanak a shotgunok, ami mindenki számára nyilvánvalóvá vált, miután Zexafy, a "shotgun démon" becenevű streamer egyik felvétele körbejárta a Twittert.

Nem sokkal később már jelentkezett is a Sledgehammer egy nagyon viccesnek ítélt mémmel, de a közösség nem nevetett a csapattal. Sokan megkérdőjelezték, hogy egy egyszerű sebzéscsökkentés elég lesz-e a shotgunok erejének kioltásához.

Hirdetés

A Call of Duty játékosok nagy részét frusztrálja a fegyverek kiegyensúlyozatlansága, és a streamerek között már az a vicc szinten kering, hogy "nincs itt semmi baj, mi tévedtünk, a fegyverek rendben vannak".

Akárhogy is, a Sledgehammer megüzente a közösségnek, hogy jön a helyreállító tapasz, csak azt nem tették hozzá, hogy mikor, és hogy mi lesz benne. A részletek érkezéséig türelemmel várunk, és elkerüljük majd a szűkösebb pályaszakaszokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)