Hirdetés

Túl jó hozzánk az ég: ismét láthatunk valamennyit a Hogwarts Legacyból

|

Közeledik a megjelenés napja, az Avalanche egyre lelkesebben mutogatja Harry Potter varázsvilágában játszódó játékát.

Hirdetés

Bár a The Game Awards során nem jutott neki szerep, egy hónappal ezelőtt egy hosszabb, 40 perces bemutatóban láthattuk a februárban megjelenő Hogwarts Legacyt. A Warner Bros. nagy reményeket fűz a játékhoz, és szeretné, hogy a játékosok is kellően fel legyenek csigázva, mire elérkezik a megjelenés napja, így ebben a hónapban is lesz egy újabb bemutató, méghozzá december 14-én, este 7 órai kezdettel.

Ennek keretében láthatjuk majd, milyen lesz seprűvel repülni, harcolni, és megtudhatunk részleteket a szükség szobájáról.

Hirdetés

Nem csak egy egyszerű trailerre számíthatunk, a játék rendezője, közösségi menedzsere, és rendszertervezője is mesél majd érdekességeket. Azt, hogy milyen hosszú lesz, még nem tudni, de várhatóan nem fognak sietni.

Ha szeretnétek élőben követni, megtehetitek Twitchen és YouTube-on is, de a legegyszerűbb, ha visszatértek ide és elindítjátok az alábbi videót.

A Hogwarts Legacy 2023. február 10-én jelenik meg PC-re,  PlayStation 5-re, és Xbox Series X-re, április  4-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra, Nintendo Switchre pedig csak július 25-én.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)