Hirdetés

Túl jól ment az egykori fejlesztőcég-tulajnak

|

A hordozható eszközökre játékokat fejlesztő Gizmondo vállalat korábbi vezetője, Stefan Eriksson igen súlyos botrányba keveredett. Kiderült, hogy három luxusautója valójában nem is az ő tulajdonában van. A los angelesi rendőrök szombaton jártak a birtokán házkutatási paranccsal a kezükben. A hat órás kutatás végén Erikssont letartóztatták, egymillió dollárt érő fekete Ferrari Enzóját pedig elkobozták. Az LA Times-nak nyilatkozó rendőszóvivő elmondta, hogy véleményük szerint a kocsi valójában egy angol bank tulajdonában áll, ahogy a fekete mellett a piros Enzo is, amit még februárban totálkárosra tört egy közlekedési balesetben. Sőt, az a Mercedes SLR McLaren gépkocsi is, amit eddig az úr felesége használt, ám a múlt hónapban egy általános közúti ellenőrzés során a hölgynél nem találtak vezetői engedélyt. Eriksson vallomása szerint mindhárom autót az Egyesült Királyságban vásárolta, és magával is vitte őket, amikor Los Angelesbe költözött. Két pénzintézet azonban azzal állt elő, hogy a járművek valójában még az ő tulajdonukban állnak, mivel azokat hitelre vásárolták, és még nem történt meg a hitel visszafizetése. Az ügyben a nyomozást megkezdték.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)