Hirdetés

Túl könnyű a The Last of Us Part II? Nyugi, a Naughty Dog hamarosan megizzaszt

|

Minden jel arra mutat, hogy a The Last of Us Part II hamarosan végeges halál opcióval és egy új, Grounded névre hallgató nehézségi fokkal bővül.

Hirdetés

Nemrég frissült a The Last of Us Part II trófealistája, két teljesen új Trophy került be a felsorolásba. Az egyik azoknak jár, akik teljesítik a játék történetét egy új, Grounded névre keresztelt nehézségi fokon (ennek érkezését már hosszú ideje tudjuk), a másik pedig azokat a játékosokat jutalmazza, akik a Permadeath opció bekapcsolása mellett jutnak túl a sztorin.

Hirdetés

Az utóbbit nem igazán kell magyarázni, a Permadeath aktiválása után minden bizonnyal egyetlen egy halál nélkül kell végigjátszanunk a The Last of Us Part II-t, ha fűbe harapunk, akkor az egész játékot kezdhetjük újra a legelejétől. A Grounded játékmód pedig azoknak lesz ismerős, akik játszottak az első résszel, ugyanis az is a megjelenés után kapta meg ezt a nehézségi fokozatot. A Grounded módban háromszoros erősségű lett az ellenfelek sebzése, eltűnt a HUD és a hallgatózás képesség sem volt elérhető, illetve jóval kevesebb nyersanyagot rejtett a világ. Valami hasonlóra számíthatunk a második rész esetében is.

Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan mikor kerül be a játékba a Permadeath opció és a Grounded játékmód, de remélhetőleg nem kell már sokáig várni rájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)