Hirdetés

Túl korán érkezett a Far Cry 6 Danny Trejo küldetése, az új frissítés kivette

|

Danny Trejót senki sem állíthatja meg: akkor érkezik, amikor ő akar.

Hirdetés

A Ubisoft kiadta a Title Update 2-t a Far Cry 6 PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S változataihoz. A PC-s, stadiás és lunás verziók még várják a frissítési csomagot, amit a hír írásának pillanatában még nem kaptak meg.

Ez az a frissítés, ami helyretesz egy nagyobb bakit a Far Cry 6 tartalmi folyamában. A Dani & Danny vs. Everybody című küldetéssor ugyanis idő előtt került be a játékba, és a fejlesztők elmondása szerint az még nem állt készen a megjelenésre.

Hirdetés

A Title Update 2 ezt kiszedte a kliensből, így csak decemberben pörgethetjük majd végig, amikor ténylegesen be is kell futnia. Azért ebben a hónapban sem maradunk tartalom nélkül, mivel novemberben érkezik a Vaasra koncentráló Insanity DLC.

A Title Update 2 egyébként elhozta a Special Operation: Los Tres Santost (ami november 9-től lesz elérhető), és egy rakat kisebb-nagyobb hibajavítást is. Aki kíváncsi a változtatások teljes listájára az itt megtalálja a frissítési jegyzéket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Platformok: Google Stadia PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)