Hirdetés

Túl nagy a sor a moziban? Fizess gyorsan és kényelmesen!

|

Használd MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ kártyád, matricád vagy karórád a Cinema City mozijaiban, és fülhallgatót kapsz ajándékba!

Hirdetés

Fizess szélvészgyorsan, érintés nélkül! Most ajándékot is kaphatsz érte*

Veled is megesett már, hogy aprópénzt kiszámolgató vásárlók tartották fel előtted a sort, vagy a pénztáros közölte: nem tud visszaadni nagyobb címletből? Előfordult, hogy inkább nem vettél meg valami apróságot, mert olyan kis összeget „nem szokás” kártyával kifizetni? A MasterCard® azért fejlesztette ki a PayPass™ technológiát, hogy olyan helyeken is gyorsan és egyszerűen fizethess kártyával, ahol eddig inkább az aprópénzes fizetés volt a megszokott.

A PayPass™ egy érintés nélküli fizetési rendszer. A MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ egy beépített rádiós jeladóval ellátott speciális bankkártya vagy egyéb eszköz, amivel könnyedén fizethetsz: egyszerűen helyezd a leolvasó terminál elé néhány pillanatra. Az érintés nélküli fizetés épp ezért gyorsabban megy végbe a hagyományos kártyás fizetéshez képest.



Mi a különbség a hagyományos kártyás fizetés és a PayPass-típusú fizetés között?
Az érintés nélküli fizetés értékhatára Magyarországon 5000 Ft. Ilyenkor nincs szükség arra, hogy a kártyát lehúzzák a terminálon, a tranzakció engedélyezéséhez elegendő a Maestro® és MasterCard® PayPass™ kártyát 4-6 cm távolságban a terminál elé helyezni, amely csipogással jelzi, hogy sikeresen fizettél. Az 5000 Ft fölötti vásárlásoknál is fizethetsz PayPass™-módon, azaz érintés nélkül; ekkor sem kell a kártyádat átadnod a pénztárosnak, csupán a 4 jegyű PIN-kódodat kell megadnod.

Hol fizethetsz PayPass™-szal?

A PayPass™ segítségével érintés nélkül fizethetsz a PayPass™-elfogadóhely matricával jelzett gyorséttermekben, kávézókban, drogériákban, élelmiszerüzletekben, újságosoknál, mozikban, illetve néhány helyen a budapesti közösségi közlekedés jegypénztárainál.

PayPass™-funkcióval ellátott eszközök:

- MasterCard® és Maestro® PayPass™ bankkártya
A PayPass™-típusú fizetés mellett ez a kártya a megszokott módon is használható a MasterCard®, illetve Maestro elfogadóhelyen!

- Maestro® PayPass™ funkcióval ellátott karóra
A PayPass™-funkcióval rendelkező Laks karóra már Magyarországon is elérhető. A PayPass™-chip egy kis kártyán található, amelyet az órába kell tenni, ezután ha az órát a PayPass™ terminálhoz közelíted, a fizetés már végbe is ment.

MasterCard® PayPass
MasterCard® PayPass matrica egy praktikus, kisméretű PayPass™-eszköz. Nagy előnye, hogy öntapadós hátoldalának köszönhetően bárhová - kulcstartóba vagy akár mobiltelefon hátlapjára is - felragasztható.

Keresd a PayPass™ matricával jelölt elfogadóhelyeket, és fizess érintés nélkül, ahol csak lehet! További információt ide kattinva találhatsz.

*Az ajánlat 2011. október 27-től 2011. december 1-jéig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)