Hirdetés

Túl nagyot álmodott a Naughty Dog, vissza kell venni az új The Last of Us játékból

|

A PlayStation Studios másik csapata jelezte a Naughty Dognak, hogy a The Last of Us multis spin-offja nem lesz úgy jó, ahogy most van.

Hirdetés

Eredetileg a The Last of Us Part II-nak lett volna valamiféle többjátékos módja, de a fejlesztőcsapat addig ötletelt, mígnem egy teljes értékű, önálló játékon kezdett el dolgozni. Ezt már jó ideje fejlesztik és csak néhány látványtervet mutattak belőle; elvileg idén jelenik meg, de már ez sem biztos.

A PlayStation Showcase-ről gyanúsan hiányzó játék kapcsán a Bloomberg kérdezősködött, és a lapnak sikerült kiderítenie, hogy bár a projekt még él, komoly változások léptek életbe vele kapcsolatban.

Hirdetés

Miután az utóbbi években a Destiny játékokkal rengeteg tapasztalatot szerző, egy ideje már a PlayStation Studios részeként működő Bungie is megnézte a projektet, az ottani fejlesztők megkérdőjelezték, hogy hosszútávon is életképes lesz-e. Ennek következtében a Naughty Dog egyfelől lelassította a fejlesztés ütemét, másrészt pedig visszavett a játék méretéből. Nem tudni, ez pontosan mit jelent, mivel lesz kevesebb. A fejlesztők egy részét más feladatokra csoportosították át.

A Naughty Dog Twitteren közleményben reagált, elismerve a Bloomberg állításainak valódiságát, egyben bejelentve, hogy egy "vadonatúj egyjátékos élményen" dolgozik, amiről hamarosan több infót is megoszt.

Nem lehetetlen, hogy a PlayStation játékai a Summer Game Festen is feltűnnek június elején - akár még a Marvel's Spider-Man 2 megjelenési dátumát is bejelenthetik akkor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)