Hirdetés

Túl nehéz a Cyberpunk 2077? Ezzel a moddal akár cheateket is használhatsz

|

Siker, pénz és csillogás, de legalábbis fegyverek, pénz és ruhák varázsolhatók a játékba azokkal a kódokkal, melyek nemrég láttak napvilágot.

Hirdetés

A fejlesztők és dizájnerek általában nagyon jól kiegyensúlyozzák egy játék nehézségi görbéjét, hogy egy adott mennyiségű összeg vagy bizonyos tárgyak a történet mely pontján váljanak számunkra elérhetővé.

Persze, ha már egyszer végigjátszottunk egy kalandot, akkor érdekes kicsit elszórakozni a fejlesztők eszközeivel, és csalásokkal olyan képességekre, tárgyakra szert tenni, melyek egyébként nem feltétlenül állnának rendelkezésünkre.

Hirdetés

Most, hogy nagyjából egy héttel járunk a Cyberpunk 2077 megjelenése után, elkezdtek szivárogni a  modok a CD Projekt Red alkotásához. Az egyik ilyen például elérhetővé teszi a játékosoknak a fejlesztői konzol-felületet, ahol különböző parancsokat adhatnak meg, ezzel pénzt, paripát, fegyvert, ruhákat, cyberware-eket és egyéb tárgyakat adhatunk karakterünknek - a használható kódok listáját a PC Gamer gyűjtötte össze.

A CyberConsole nevű mod a Nexus Modsról letölthető, de ahogy általában, most is ajánlott a telepítés előtt egy másolatot készíteni a játék fájljairól, legfőképpen a mentéseinkről. Ez most fokozottan igaz, hiszen a játék jelenleg még meglehetősen sok hibát produkál, amin valószínűleg nem segít, ha elkezdünk a fájlok között kotorászni.

Ha ezzel megvagyunk, akkor a játékon belül elég megnyomni a ' vagy ~ billentyűket (ez értelemszerűen angol kiosztású klaviatúrákra vonatkozik). Ekkor megjelenik a fejlesztői konzol, ide pedig elég beírni a fent található kódok közül azt, amelyet szeretnénk.

Persze azt tanácsoljuk, hogy először csalások nélkül essetek neki a kalandnak, mert bár sok hiba van a játékban, az alap mechanikákkal és a kiegyensúlyozottsággal nincsenek nagy problémák, tehát egy kifejezetten szórakoztató első élménytől fosztanátok meg magatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)