Hirdetés

Túl nehéz lenne a Star Wars Jedi: Survivor?

|

Az EA megosztott pár érdekes statisztikát a játékosok szokásairól, amelyekből többek között kiderül, hogy jellemzően milyen nehézségi fokozaton játszanak az emberek.

Hirdetés

Néhány hete végre megjelent a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, a Star Wars Jedi: Suvivor, amely szerencsére elődjéhez hasonlóan kiválóan sikerült, leszámítva a sajnálatos technikai buktatókat, amelyek egy kicsit döcögössé tették az indulást.

Az elődjéhez hasonlóan a Survivor is a From Software játékaiból merít, ami azt jelenti, hogy éppen napjaink legkönnyebb játékai közé sorolható, viszont az Electronic Arts legújabb statisztikái alapján lehet, hogy a folytatás sokak számára egy kicsit túl is lőtt a célon.

Hirdetés

A kiadó a Twitteren osztott meg különféle statisztikákat a játékról, mint pl. hogy milyen fénykardokat vagy frizurákat választanak a legtöbben, viszont a legérdekesebb számadat valószínűleg a nehézségi szintekre vonatkozik: az adatok szerint a játékosok 52 százaléka választott Jedi Knight nehézséget, míg a legnehezebb, Jedi Grand Master fokozatot csak 4 százalék vállalta be.

Ez egyébként inkább azt mutatja, hogy remekül van skálázva a nehézségi fok, minden játékos megtalálhatja a neki való kihívást, ez lényegesen több embert szórakoztathat így, mint a legtöbb soulslike cím. 

Az adatokból az is kiderül, hogy a játékosok eddig összesen 2.8 milliárd ellenfelet győztek le, ám 489 embernek még így is beletört a bicskája az első "boss fightba", amelyet Rick, az ajtótechnikus ellen kell megnyernünk.

Ti milyen nehézségi fokozaton indultatok neki a játéknak?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)