Hirdetés

Túl sokat játszottak az SWTOR játékosai, ezért fogyott el a tartalom idő előtt

|

Daniel Erickson (Bioware lead designer) érdekes nyilatkozatot tett a minap, szerinte a játékosok okolhatók azért, hogy ilyen gyorsan kifogyott a szuszból az SWTOR.

Hirdetés

"Itt van egy játék, ami ellentétben az többi MMO-val, élvezetes játékélményt nyújtott fejlődés közben."

Imádom az ilyen és ehhez hasonló finom kis szurkálódásokat. Főként akkor, ha egy SWTOR-os fejlesztő szól be a vetélytársaknak. Nem szeretnék ismét belemenni mélyebben az SWTOR vs összes többi MMO vitába, de azért halkan megjegyezném, hogy amikor hét évvel ezelőtt a WoW kijött akkor hozzávetőleg két hét kellett, mire 60-as szintig eljutottak a játékosok (az end game tartalom meg ezután kezdődött Onyxiával és a Molten Core-os bandával).

"Átlagosan hat órát ültek egyhuzamban a játék előtt, így végezték ki ilyen gyorsan a Star Wars: The Old Republic-ot."

Na igen, az átlag WoW-os játékosról (aki MMO fanatikus) ez nem mondható el, ők biztosan csak napi 20 perc WoW-ot engedélyeztek maguknak. Ugyan már kedves Daniel, most tényleg azt próbálod beadni nekünk, hogy az SWTOR játékosok nagyságrendekkel fanatikusabbak, mint a többiek?

"A játékosok sokkal gyorsabban végezték ki a játék egyes részeit, mint ahogy azt mi elgondoltuk."

Ez elég nagy baj, mivel akkor kihagytátok azt a fontos részt, hogy egyesek presztízst csinálnak abból, hogy a nevük mellé felkerüljön az a kis bejegyzés, hogy ők érték el a világon először a maximális szintet (vagy raidelték le a főbosst).

Szerintem lassan itt az ideje annak, hogy az ilyen nyilatkozatok helyett az SWTOR megrázza magát és elkezdje tényleges endgame tartalommal feltölteni a játékot. Nem lesz itt semmi baj abban az esetben, ha sorban jönnek itt is a Molten Core-ok, a Blackwing Lair-ek és Ahn'Qiraj-ok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)