Hirdetés

Túl véres a Dead Space remake? Így vehetsz vissza az erőszakból

|

Ha nem a trancsírozás miatt játszod a Dead Space-t, akár ki is kapcsolhatod a durva jelenetek megjelenítését.

Hirdetés

Semmi baj nincs azzal, ha valaki úgy akar horrorjátékkal játszani, hogy a lehető legkevésbé törje ki a frász közben - a Resident Evil Village végigjátszásához még tippeket is adtunk azoknak, akiket érdekel a sztori, de nem szeretnek parázni, és ezen tanácsok más horrorokat is élvezhetővé tesznek a gyengébb idegzetűek számára.

A Dead Space-ben és annak frissen megjelent remake-jében az atmoszféra az igazán erős, ezért úgy is hatásos, élvezetes lesz az élmény, ha a brutálisabb jelenetek megjelenítését letiltjuk - erre a játék lehetőséget ad a beállításokban.

Hirdetés

Aki nem szereti annyira a vért és a belezést, két dolgot tehet. Az egyik, hogy a beállítások Accessibility menüpontjában aktiválja a Show Content Warning opciót, minek hatására a durva jelenetek előtt üzenet jelzi, hogy mikor érdemes egy kicsit elfordulni.

A másik, hogy ugyanitt bekapcsolja a Hide Disturbing Scenes lehetőséget, amivel a különös kegyetlenséget mutató jelenetek elrejthetők. A nekromorfok darabolása marad, az emberek ellen elkövetett erőszakot, az erős pszichológiai horrort, illetve az önsértést takarják ki.

A Dead Space remake egyébként kiváló lett, tesztünkben hamarosan elmondjuk, miért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)