Hirdetés

Túlélésre építő második világháborús lövölde készül, hamarosan kipróbálhatjuk

|

A United 1944 ötvözi a túlélést, a craftingot és az építést a csapatjátékokkal.

Hirdetés

A Novarama azt ígéri, hogy a United 1944 sokkal több lesz egy szimpla lövöldözős játéknál. A második világháborúban játszódó FPS stratégiai elemekkel igyekszik feldobni a többjátékos élményt, amelyben fontos szerepet kap a gondos felkészülés és a csapatmunka.

A játék rendezője, Daniel Sánchez Crespo magyarázata szerint a projekt a testvériségről, az utánpótlásról és arról szól, hogy kiválasszuk, mit fogunk magunkkal vinni a hátizsákunkban a következő küldetésre. Nagyszabású, 16v16-os csatákra számíthatunk, amelyek keretében készleteket kutatunk fel, craftoljuk és átalakítjuk a fegyvereket, meggyógyítjuk az elesett bajtársakat, rögtönzött bázist hozunk létre, és azzal védekezünk, amit találunk a városban. 

Hirdetés

Ahelyett, hogy előre meghatározott osztályok közül választanánk, egy "nyitott" képességfát használhatunk, amely több mint 40 különböző skillt tartalmaz, így a játékstílusunkra szabhatjuk - ha valaki a tetőkön érzi jól magát egy mesterlövész puskával, vagy abban leli örömét, ha a bunkerben olyan cuccokat készít, amivel az osztagát gyógyíthatja, akkor előtte áll a lehetőség. A United 1944-ben dinamikusan fognak váltakozni a nappalok és éjszakák, amelynek stratégiai jelentősége is lesz, hiszen a sűrűn lakott városokban gondosan kell megtervezni a rajtaütést: többek között háztetőket és alagúthálózatotokat kell használni arra, hogy fölénybe kerüljünk az ellenféllel szemben. 

Crespo szerint a játékban hétköznapi emberek történeteit szeretnék elmesélni, akik rendkívüli tetteket hajtanak végre a hazájukért, miközben nagyszabású eseményeken és manővereken keresztül ízelítőt kapunk a második világháború valódi természetéből.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A United 1944 persze sokkal többet kínál majd ennél a rövid összefoglalónál, de a fenti kedvcsináló mellett más lehetőség is lesz arra, hogy jobban elmerüljünk a Novarama lövöldéjében: május 19. és 21. között tartják ugyanis a zárt bétát, amelyre már bárki jelentkezhet a Steamen keresztül. A bejutás persze nem garantált, de a fejlesztőcsapat elmondta, hogy több tesztidőszakot is terveznek, szóval lesz még lehetőség bekerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)