Hirdetés

Túlélőhorror lesz az Alan Wake II

|

Bejelentette a Remedy Entertainment az Alan Wake folytatását, ami sokkal durvább lesz, mint elődje.

Hirdetés

Na, ha valamire nem voltunk felkészülve, az ez: nem csak hogy tényleg készül az Alan Wake II, de sokkal keményebb lesz, mint az első rész. Nem biztos, hogy ez az, amire a rajongók vágytak, de a Remedy Entertainment szerint ez a helyes irány a széria számára.

Sam Lake a The Game Awards során annyit árult el a játékról, hogy míg az első rész akciójáték volt, itt durván rámennek a túlélőhorror vonalra, amit az első előzetes is alátámaszt.

Hirdetés

További részletekkel várhatóan 2022 nyaráig nem fognak szolgálni, a megjelenést pedig 2023-ra várhatjuk. Az is biztos, hogy az Epic Games Store-t kell a PC-seknek felkeresni, ha játszani szeretnének. 

Mit szóltok az irányváltáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)