Hirdetés

Túlélte, mert sokat videójátékozott...

|

Matthew Krizsan egy igazi mázlista - vagy csak nagyon jó videójátékokban.

Hirdetés

Az említett fiatalember pénteken az Ontario közeli 401-es autópályán haladt, amikor a szembejövő forgalomból egy 30 tonnányi homokot szállító kamion áttörte a betonkorlátot.

A sofőr egy döbbenetes reflexmozdulattal megmentette mind maga, mind utasa életét - a videón azt is lehet hallani, ahogy a kamion ütközése miatt repkedő törmelékek Matthew Krizsan autójának ütköznek - a jelenetet a fedélzeti kamera tökéletesen rögzítette. Egy interjúban a sofőr a következőket nyilatkozta:

"Minden hirtelen belassult körülöttem és úgy gondolom az a sok-sok év, amit gyerekként videójátékokkal töltöttem, most kifizetődött."

Persze a fantasztikus reakción kívül mázli is kellett - szerencsére Krizsan autója mellett épp nem haladt senki, és szerencsére az autó meg sem csúszott...

Akár a videójátékoktól, akár az adrenalintól, akár bármi mástól sikerült ez a bravúros mozdulat, Matthew Krizsan és utasa minden bizonnyal újjászületett péntek délelőtt.

Íme a fedélzeti kamera felvétele:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)