Hirdetés

Túrd a Francot 2007-ben is!

|

Szeretjük a versengést. Vezetni egy Forma1-es autót, berúgni a győztes gólt vagy hazafutást ütni. De vannak akik jobb szeretnek a háttérben maradni, és onnan megteremteni a győzelemhez szükséges feltételeket. Ha közéjük tartozol, és még a biciklizést is szereted, akkor neked szól a Pro Cycling Manager/Tour de France 2007.

Hirdetés

A Focus Home Interactive és a Cyanide Studios már gőzerővel készíti a nagysikerű biciklis manager sorozat folytatását. A fejlesztők elmondása szerint idén szeretnének egyaránt örömet okozni a veterán és az újonc játékosoknak is. Átdolgozásra került a játék karrier módja, így sokkal realisztikusabb szimulációt, összetettebb átigazolási rendszert, és fejlettebb tehetségkutató eszközöket kapunk, mint a korábbi epizódokban. Természetesen, a készítők nem akarták a játékot ronda számokkal teli ablakokba zsúfolni, ezért szép és látványos grafika mellett kísérhetjük szemmel csapatunk sikerét, vagy éppen bukását. A játék idén június 20-án érkezik PC-re, azonban evvel egy időben a PSP tulajdonosok is kapnak egy saját biciklizős mókát. A kis Sony-ra kiadott Pro Cycling/Tour de France 2007 játékmenetét természetesen a handheld tulajdonosok igényei szerint optimalizálták, így egy kellemes versenyzős játék keretein belül élvezhetjük a Tour de France örömeit.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)